Att tänka på:

Veckostädning: Ju mer som är undanplockat inför veckostädningen desto bättre. Detta underlättar och det finns kanske till och med tid till att göra extra saker. Finns stege att tillgå underlättar ju detta vid torkning av höga skåp alt. pall gör det ju möjligt att vi kan rengöra köksluckor lättare.

 

Storstädning:  Ni meddelar oss i god tid vad man vill ha utfört och om man har stege att tillgå under själva städningen underlättar ju vid torkning av höga skåp.

 

Fönsterputsning: Tiden minskas ju ner avsevärt om det är undanplockat samt att det finns en framkomlighet till fönstren. Givetvis plockar vi, om det skulle behövas. Stege, om det finns att tillgå och att den är framplockad.

Vid bokning skulle vi behöva få uppgifter om hur många fönsterrutor som finns, om det är endast ut och insida eller om det ska tas mellan också, om fönstren har spröjs, om fönstersmygen ska tas mm.

 

Vid sjukdom: Vi skulle uppskatta när man är hemma sjuk och vill få det städat, att man som kund respekterar oss genom att hålla sig på avstånd. Om möjligt stänga in sig i ett rum. Den som kommer och städar vill ju inte bli smittad.

Vid maginfluensa kommer vi inte överhuvudtaget då kan man omboka eller avboka sin städning.